Ny løyperekord i Vassfjellet Opp er 41.45. Dermed slo Tesfayohannes Mesfin fra Bodø den gamle rekorden med 50 sekunder. Den ble satt i fjor av Petter Eliassen.

Dagens andreplass gikk til langrennsløperen Didrik Tønset, som fikk tida 43.01. Skiskytteren Andreas Dahlø Wærnes fra Kvål løp på hjemmebane, og tok tredjeplassen med tida 43.53. Han slo ikke sin personlige rekord på 43.10 fra i fjor, da han tok andreplass.

- Det var gode forhold i dag, men litt bløtere enn i fjor, sa Andreas Dahlø Wærnes, som likevel var fornøgd med dagens løp.

Beste kvinne ble fjorårsvinner Anne Nevin fra Strindheim, med tida 49.31.

Beste juniorløpet ble Truls Torvik fra Varden, som kom i mål som fjerdemann i hele feltet. Tida hans ble 44.50.

Både Eldar Rønning og Thomas Northug var påmeldt til løpet, men deltok ikke.

Dagens Vassfjellet Opp hadde rekorddeltakelse, med 95 startende i konkurranseklassen og 40 i trimklassen.

Her er årets resultater.

Anne Nevin fra Strindheim ble best blant kvinnene, og hadde bare 13 mannfolk foran seg på toppen.
God stemning på Vassfjell-toppen i dag, og løpere som tok seg skikkelig ut over målstreken.