Gimse møtte Orkla 2 på Brekkåsen tirsdag kveld. Kampen, som meget vel kan ha avgjort opprykksduellen i sjettedivisjon avdeling 6, trakk om lag 120 tilskuere.

Hjemmelaget vartet opp med imponerende fotball, og selv ikke et Orkla 2 forsterket med spillere som kjemper om fast startplass på Nils Arne Eggens 4. divisjonslag, kunne stå imot det pasningssikre hjemmelaget. Men spennende ble det, og at mye sto på spill er forklaringen på hvorfor høyrekant Daniel Fagerbekk feiret 1-0 som han gjorde.

- Det var adrenalinet, forteller en glisende Fagerbekk.

I en periode med mye godt Gimse-spill, fikk han plutselig ballen like innenfor gjestenes 16-meter. Tilslaget var kort, men godt. Orkla-forsvareren ble for sen. Og 1-0 var et faktum etter om lag halvtimen.

Midtspiss Einar Øverås la på til 2-0 etter 50 minutter. Det ble også sluttresultatet. Gimse leder dermed serien med sju poeng på Orkla 2, som med tre kamper fortsatt har en teoretisk mulighet til å ta igjen ubeseirede Gimse. Rødtrøyene har imidlertid to kamper igjen å spille, og ingen grunn til å gi fra seg opprykket.

Målscorer Daniel Fagerbekk feiret på denne måten.