Tirsdag kveld gikk kampen som avgjorde opprykket fra sjettedivisjon avdelig 8.

Trønder-Lyns fotballherrer møtte Alvdal2/Folldal, det eneste laget som teoretisk sett kunne passere dem i antall poeng på sluttabellen. Toppoppgjøret endte imidlertid 4-1 til hjemmelaget, som dermed er klare for femtedivisjon neste år.

Anders B. Kjelseth, Stian Eid Nilsen, Mats Trøan og Lars Morten Kvål tegnet seg på scoringslisten.

Hjemmelaget brukte litt tid på å komme i gang, men så ut til å ha full kontroll ved pause. Da sto det 2-0. De bortimot 100 frammøtte fikk det litt spennende etter hvilen, da gjestene reduserte til 2-1.

- Da ble det litt panikk i laget, innrømmer trener Ketil Eggan.

Men mot slutten av kampen var Trønder-Lyn tydelig sterkest, og treneren mener 4-1 gir et ok bilde av styrkeforholdet lagene imellom, kampen sett under ett.

Melhus-dommer Kristian Aune blåste for 90 minutter og slapp opprykksjubelen løs. Glisende spillere feiret opprykket ved å løfte lyngule flagg og hverandre. Eggan tror gultrøyene har gode forutsetninger for å lykkes også i femtedivisjon neste år.

- Jeg tror vi skal bite godt fra oss. Det bor mye i laget, fastslår han.

Men først skal sesongens tre siste kamper spilles, og vinnes, ifølge treneren. Laget er ubeseiret så langt, og han ser ingen grunn til å ødelegge den gode statistikken.