Leder i NMK Melhus, Rolf Tiller, sto selv for det meste av dramatikken under helgens løp. I klassen «eldre gærninger», for løpere over 55 år, endte finalen i totalvrak og sykehusbesøk.

– En skulle tro at jo eldre en blir, jo mer vett får en, men det er ikke tilfellet. Når grønnlyset går på er det som om en rullegardin går ned i hodet. Det var villmannskjøring hele dagen, sier Tiller.

Villmannskjøringen blant de «eldre gærningene» endte til slutt i brå dramatikk.

– Vi var tre som sloss i en sving, da det kom en bakfra og traff oss to i front. Da jeg kom meg ut av bilen, var fire hjul som lå og slang og tre biler i en haug det første jeg så. To biler ble totalvrak, forteller han.

Selv om hendelsen var dramatisk, gikk det etter forholdene godt med sjåførene.

– Det gikk bra med oss, men jeg fikk meg en smell i nakken. Jeg ble sendt til sykehuset for en sjekk, og der var det femten personer som ventet på meg. Jeg så ut som et pinnsvin, med alle de nålene de stakk i meg. De behandlet meg som et trafikkskadeoffer, og sjekket hele gubben. Til slutt sa de at de ikke fant noe galt, det var bare muskulært, forklarer Tiller.

Den dramatiske krasjen til tross, Tiller har ingen planer om å gi seg med det første.

– Nei, jeg kan ikke gi meg for dette. Vi har ikke løp på Bollandsmoen før i august igjen, så jeg skal være med da i alle fall.

Les hvordan det gikk med Tiller da eldre gærninger-klassen ble opprettet i fjor.