– Det var mer en prat etter kampen, hvor står vi og hva vil vi, sier en alltid like entusiastisk Ketil Olsen.

Stinker nedrykk allerede

Laget har tapt alle sine fem kamper etter opprykket til 4.divisjon, har scoret ett mål og plukket 27 baller ut av nettet. Det stinker 5.divisjon allerede en måned før sommerpausen.

– Vi har et helt fotballag på skadelista og jeg mener vi som trenere har den kompetansen som skal til. Men vi får ikke lært det bort når vi er ned mot sju-åtte mann på trening. Vi gjør det vi kan, holder humøret oppe og står i mål når keeperne ikke er på trening, forklarer Olsen.

Med jentelagene har Gimse-ildsjelen glimrende resultater etter å ha vært svært bortskjemt med utvalg av spillere og treningsoppmøte. Nå diskuteres hvordan man skal få flere folk på trening og til kamp.

Ett lag på banen etter pause

Frøya ankom Brekkåsen fredag kveld, vel vitende om at kveldens motstander var svært lysten på å ta årets første seier eller i det lengste årets første poeng. Slik gikk det ikke. To enkle frispark fant veien forbi Gimse-keeperen før pause, i en omgang der rødtrøyene hang bra med. Etter hvilen var det bare ett lag på banen den første halvtimen og gjestene avgjorde kampen med fem nye scoringer.

– Jeg føler vi skaper de første sjansene i kampen og får to billige dødballmål imot. Vi trengte scoringer og gjorde litt rokkeringer etter pause, sier Olsen.

– Frøya var ikke sju mål bedre enn oss, men vi måtte gjøre forandringer, sier han.

Forsvarsspillere ble trukket frem i midtbaneleddet for å krige frem dueller, men den første effekten var negativ, med baklengs fire minutter ut i andre omgang. Da var jobben gjort for gjestene, som vant svært fortjent på Brekkåsen.

Hvordan diskusjonen gikk med spillerne og hva Gimse skal gjøre for å holde målsettingen om seks poeng før ferien, kan leses mer om i papirutgaven av Trønderbladet tirsdag.

FRØYA-JUBEL: Øyboerne fra Frøya gjorde som de ville da hjemmelaget tok tidlig helg, og hamret inn scoringer på Brekkåsen i kveld.