Det var gode forhold på Brækkåsen stadion da Gimses J16 lag tok imot Byåsen til kamp i seriepremieren. Hjemmelaget hadde aldri slått Byåsen, og viste fra første spark på ballen at det ville de gjøre noe med. Etter drøyt 10 minutter sto det 2-0 til hjemmelaget på de to første hjørnesparkene til hjemmelaget, og Byåsen var nødt til å gjøre endringer. Etter dette utviklet kampen seg til en jevnspilt kamp og begge lag skapte flere store farligheter. Gimse ofret alt i duellene og pådro seg noen skader, men gikk seirende ut av kampen til trener Kjersti Hegerbergs store glede. - Vi har hatt en høne å plukke med Byåsen, fordi vi klarer aldri å slå dem. I dag klarte vi det og det var ekstra godt, sier Hegerberg. Ikke trent på dødballer Selv om hjemmelaget scoret begge sine mål på dødballer er ikke det noe de har spesifikt trent på ifølge treneren.

- Vi har ikke trent spesifikt på dødballer, men det vi har trent på angående dødballer er at spillerne skal inn i en klynge for så spre seg når ballen kommer. Det gjorde de ikke i dag, men det har ikke så mye å si når vi likevel scorer, sier Hegerberg lattermildt. Hegerberg forklarer at det har trent mye på forsvarsspill denne vinteren og føler spillerne tok det til seg i denne kampen.

- Det vi har trent mest på er forsvarsspill og bryte foran motstanderen og følge markeringene. Jeg er veldig fornøyd med det spillerne viste i dag, sier treneren. - Det viktigste er at spillerne har det gøy Etter en glimrende åpning på sesongen er det grunn til å være optimistisk for resten av sesongen. Hegerberg sier at målet er først og fremst å ha det gøy på banen. - Vi har ikke satt oss noen konkrete mål for sesongen, men vi skal gjøre så godt vi kan også ser vi hvor bra det blir. Vi har mange gode spillere i Gimse og to som spilte i dag hospiterer fra J14 til oss og tre av våre hospiterer til J19 laget. Det ser veldig bra ut, men det viktigste er at spillerne har det morsomt utpå der, sier Hegerberg.