Flå har til tider lekt seg gjennom årets 4.divisjon for kvinner og tok lørdag sin 14 seier på det 14.forsøket.

Med en målforskjell på solide 564-237 har ikke laget vært i nærheten av å tape en eneste kamp og etter lørdagens storseier mot Orkanger 2 er også opprykket sikret.

- Det er godt å bli ferdig med dette. Vi begynner å bli lei av slike kamper nå, er det første Flå-trener Asgeir Hatlen sier når vi prater med han i minuttene etter kampen i Horghallen lørdag ettermiddag.  Lørdag vant laget med klare 50-22 (24-9) da Orkangers 2.lag kom på besøk.

- For at dette noen gang skulle ha blitt spennende, måtte Orkanger 2 ha startet med 25 plussmål, fortsetter Hatlen uten å tenke seg om.  Så stor er nemlig forskjellen på årets Flå-lag og bunnlagene i denne serien.

Sikter mot 2.divisjon

Flå hentet inn flere forsterkninger foran årets sesong med en klar plan om å rykke oppover i divisjonssystemet. Neste mål på veien er 2.divisjon.

- Innen tre år håper jeg vi er i det gode selskap, svarer Hatlen.  2.divisjon? - Ja, det er det som er målet. Neste sesongs spillerstall begynner å ta form uten at jeg vil ut med noen navn enda. 1.mai satser vi på å ha alt klart, smiler han lurt.

- Vi er på utkikk etter spillere i flere posisjoner og håper å knytte til oss et sted mellom 4-6 nye navn, avslører Hatlen.

Motivasjonen på topp

Hatlen har ledet Flås damelag med stø hånd gjennom hele sesongen samtidig som han har hatt ansvaret for Meldals damelag i 2.divisjon.

- Jeg er topp motivert og stortrives med dette. Jeg kan holde på til jeg er 70 år, forsikrer han.

- Slik denne sesongen har blitt har ikke kampene gitt oss allverden. Jeg er opptatt av utvikling. Sånne kamper som i dag gir oss i grunnen ingenting. Det er nesten sånn at spillerne er mer motiverte for trening enn kamp, sier han.

Scorer høyt

Samtidig berømmer Flå-treneren spillerne sine for måten de gjennomfører kampene på:

- Jentene skal ha ros for at de står på kampen ut, selv om vi vinner såpass klart som vi gjør.

- Hvis jeg skal oppsummere dagens kamp og sesongen sett under ett, ender jeg opp på terningkast 5. En sterk sådan, avslutter Hatlen etter lørdagens første opprykk på veien mot det han kaller "det gode selskap".

Flå har nå igjen kamper mot Skaun 2 borte og Kristiansund hjemme før laget får en velfortjent ferie. I begynnelsen av mai starter oppkjøringen til neste sesong.

KAMPFAKTA:  Håndball: 4.divisjon kvinnerFlå - Orkanger 2   50-22 (24-9)Horghallen, lørdag

Tilskuere: Ca. 30.

Toppscorer Flå: Elisabeth Bolland 10.  Dommere: Rune Midtlyng og Tor Rambraut.  Flås beste: Tone Eggen.