- Den diskusjonen er død, sa Fred Børre Lundberg etter at Jørgen Graabak hadde avgjort teamsprinten i duell med Tyskland og Østerrike.

NRKs ekspertkommentator mener det er ingen tvil om at 23-åringen fra Melhus skal tl VM. Med 3. plass i går og lagseier i dag sammen med Jan Schmid blir det VM-plass når troppen presenteres, sannsynligvis skjer det på mandag.

Grunnlaget for dagens stafettseier ble lagt i hoppbakken tidligere i dag. Jørgen Graabak viste at han er ferd å finne tilbake til gamle hopptakter og landet på solide 123 meter. Jan Schmid fulgte deretter opp med 127 meter, som betød at Norge startet som nummer tre i langrennet, 32 sekunder bak Østerrike og 30 bak Tyskland.

Norge 1 og 2 brukte ikke lang tid på innhente forspranget til lagene foran og de fikk i tillegg besøk av flere nasjoner. Mot slutten av stafetten ble Norge 2 hektet av, og det nærmet seg mål prøvde Tysklands Fabian Riessle seg på et rykk. Graabak fulgte greit og inn mot mål var helt suveren. Graabak har denne sesongen gått Norge inn til tre stafettseire, ingen er vel lenger i tvil om at Norge har behov for hans spisskompetanse i avslutningene.

Verdenscuphelga i Italia avsluttes med individull konkurranse i morgen, ett hopp etterfulgt av 10 kilometer i langrennssporet.