Rødde-gutta havnet i avdeling 4 og skal opp mot alle trønderrivalene (Nardo, Byåsen, Strindheim og Stjørdals-Blink), samt at det blir nye turer til Hedmark slik som i år (Elverum, Ham-Kam, Kongsvinger og Brumunddal). I tillegg skal man vestover og møte Aalesund 2, Molde 2, Træff, Førde og Florø.

Møter Ham-Kam

- Vi er kjempefornøyd med å få nye turer til Hedmark. Sportslig vet jeg ikke hvordan Kongsvinger og Ham-Kam står, men det er greit å slippe flyturer nå som vi er vant til buss, sier han.

Rødde ville havne i pulje med ett av årets nedrykkslag og fikk heldig nok jumbolaget Ham-Kam, som kom sist etter bare sju poeng. Kristiansen ledet laget til en sterk høst der laget preget opprykksstriden ved å plukke poeng mot flere kandidater, deiblandt vinneren Levanger. Likevel vil han ikke snakke om å prege opprykksstriden neste år.

- Vi er avhengig av å beholde spillerne fra i år, men jeg tror vi skal blande oss på øvre halvdel. Jeg tror vi har en sjanse mot alle lagene, sier Kristiansen.

- 1.divisjonsstandard

I går sikret klubben seg keeper Erik Sivertsen fra Ranheim etter å ha vært på Røddes ønskeliste lenge. Årets førstevalg Alexander Hovdevik spilte samtlige minutter i 2.divisjon, men vender nesen hjemover til Volda.

- I hele år har vi vært åpen om at vi har ønsket flere alternativer, men vi ønsket å ha med Alexander videre. Vi har fått 1.divisjonsstandard i Sivertsen, en like god om ikke bedre keeper, sier Rødde-treneren.

Nå gjenstår det å se om Rødde holder 1.divisjonsstandard når resten av signeringene tikker inn.

Marius Dahl