Hver høst inviteres det til storstilt kick-off med alle lag som har Horghallen på Lundamo som hjemmebane. Denne høsten er intet unntak.

- Ungene synes det er moro å gå på banen og få presentert laget sitt, forteller Hilde Martinsen.

Tradisjon tro skal det også spilles en showkamp i løpet av kvelden. I fjor møtte herrelaget til Strindheim hjemmehåpet Flå/Lundamo/Støren. Fredag er det klart for damenes aften når Strindheims damelag tar turen fra byen for å møte satsingslaget Flå, som så langt denne sesongen er ubeseiret i 4. divisjon.

I går kveld spilte Asgeir Hatlens jenter borte mot Orkanger 2 og det ble ikke veldig spennende. De grønnkledde scoret hele 53 og slapp inn bare 17, så det kan nok bli en underholdende kamp mot Strindheim som kjemper i toppen av 3. divisjon. Alle inntekter fra arrangementet går til et veldedig formål etter Strindheims ønske. I fjor ble det samlet inn 12.000 kroner som gikk til barneavdelingen ved St. Olavs hospital.

- Det har brukt å være bra oppslutning, men jeg vet at det er en del som skal til Savalen på skisamling denne helga. Jeg er litt bekymret for hvordan det spiller inn på oppmøtet, sier Martinsen, som håper så mange som mulig tar turen innom halllen.