- Det ble helt utrolig spennende, forteller Jørn-Tore Berg som er trener for G16 til Gimse.

Etter en strålende høstsesong hvor laget vant sin avdeling og sikret seg plass i sluttspillet. Der ble Røros og Namsos i tur og orden satt på plass, sistnevnte etter straffesparkkonkurranse. Dermed gikk laget til finalen som ble spilt i helga på Orkanger mot Hitra.

- Hitra ledet to ganger, men vi greide å utlikne begge gangene. 1-1 kom momentant etter 0-1, og så scoret de til 2-1 i starten av 2. omgang. 15 minutter før slutt utliknet vi på straffespark, forteller Berg.

Flere mål ble det ikke innenfor ordinær spilletid og finalen gikk derfor til straffespark, som mot Namsos i semifinalen. Igjen viste Gimse-guttene seg som de kaldeste fiskene og vant denne med 3-1. En stor del av æren tildeles målvakt Jonas Bjørklund som reddet tre av fire forsøk fra motstanderen.

- Det var helt vilt! Spillerne løp bort og kastet seg over ham. Og vi (trenerne) havnet vel oppå der igjen, sier Berg med et smil.

- Det var en utrolig opplevelse, kjempeartig, sier treneren, som synes det er passende å gi ros til både finalemotstanderen og kampens dommer.

- Hitra var et veldig bra lag og det var en fin tone både mellom lagenes spillere og oss trenere. Helge Sumstad er en helt suveren dommer som stopper opp og prater med spillerne hvis det er noe bannskap eller annet. Spillerne har stor respekt for ham, sier Berg, som kan fortelle at spillerne har ytret et ønske for hvordan finaleseieren skal feires:

- De har lyst til å spille paintball, forteller han.