Det var mange som tok turen innom Domus Støren fredag ettermiddag da Rosenborg-spillerne Tomas Malec og Riku Riski besøkte senteret. Tomas Malec fortalte til Trønderbladet at han setter stor pris på å få møte publikum, og han syntes det var gøy at så mange møtte opp. Malec er heller ikke ukjent med Støren, og har tidligere besøkt flere kompiser fra Slovakia som bor i kommunen.

Familiedag på kamp

I anledning søndagens kamp mellom Rosenborg BK og Sandnes Ulf på Lerkendal er det lagt opp til familiedag og Midtre Gauldal er en av tre kommuner som er spesielt invitert.

Gjennom Rosenborgs kampanje "Trøndelag på kamp" velges det ut kommuner som gjennom sine påmeldte idrettslag får mulighet til å være med på forskjellige aktiviteter før, under og etter kamp.

Innbyggere fra kommunen får også rabatterte billetter, og det settes av et eget område inne på stadion der gauldalingene får sitte sammen og se kampen.

Viktig å møte publikum

I følge salgsleder for Rosenborg Ballklubb, Emil Hauge, er storparten av publikum på Rosenborgs kamper fra kommuner utenfor Trondheim.

- Vi har som mål og få med oss hele Trøndelag på kamp, og derfor er det viktig for oss og ut å møte publikum og la de få treffe spillerne. Barna som deltar gjennom sine idrettslag blir på kampdag trukket ut til å være for eksempel ballkastere, maskoter, gå inn sammen med spilllerne før avspark og møte spillerne i garderoben, sier Hauge.

Coop Xtra-sjef Erik Gjemble har bidratt med stort engasjement foran RBK sitt besøk på Støren fredag. Foto: Karen Gunnes