Rosenborg har hatt stor suksess med sitt konsept "Trøndelag på kamp". I forkant av hjemmekamper har klubben reist ut i distriktet med både spillere, maskot og gode tilbud for å skape blest om det som skal skje på Lerkendal.

Denne helga kommer Ulf-Sandnes på besøk til Trondheim og i den forbindelse strekker RBK ut en hånd til alle som bor i Midtre Gauldal. Kampbilletter til 100-lappen skal lokke flest mulig innover til byen for å støtte Rosenborg som kjemper om medalje og retten til spill i Europa neste sesong.

Først ble det annonsert at Tomas Malec kommer til Støren, men han får nå selskap av det finske hurtigtoget Riku Riski. Dermed er det minst to grunner for RBK-supportere og andre å ta turen for å hilse på klubbens farlige angrepsvåpen. Høyreiste Malec kom til Rosenborg i sommerens overgangsvindu og har bidratt med flere viktige scoringer så langt, sist da han ble matchvinner mot Vålerenga for tre dager siden. På Domus Støren vil angrepsessene være tilgjengelig både for autografskriving og selfies.

Er Tomas Malec den høyeste RBK-spilleren som noen gang har besøkt Støren? Foto: Rbk.no