Det så dramatisk ut da superveteran på topp og tidligere trener, Arild Borren, ble liggende å vri seg i smerter bare minutter ut i andre omgang i sesongavslutningen mot Meldal. Som følge av hendelsen ble kampen utsatt i 45 minutter mens Borren fikk behandling og senere ble kjørt avgårde til St. Olavs. Borren, som også er leder i fotballgruppa i Flå IL, fryktet først beinbrudd, men undersøkelser på sykehuset viste at det trolig ikke er tilfelle. Det er han glad for, men MR-prøvene vil vise hvor alvorlig skaden er. Borren frykter at en muskel er revet av eller andre muskulære skader.

- Jeg har det heldigvis bra, selv om jeg fortsatt er lite mobil. Det er heldigvis ikke noe brudd, men jeg får ikke svar før MR-en er klar. Jeg husker ikke helt hva legen sa, jeg var litt dopet, men jeg tror han sa en liten uke, sier Borren.

Han er godt humør når Trønderbladet prater med ham og tror hendelsen var mer dramatisk for tilskuerne som var til stede på Flå stadion enn for ham selv. Men smertene er høyst reelle, også to dager etter kampen som soliderte de grønnkledde som bunnlag også denne sesongen.

- Jeg ble sendt hjem med en god dose dop og tar fortsatt smertestillende. Man får vel som fortjent, man burde kjenne sin alder. Men jeg tror ikke skaden har så mye med det å gjøre, det handler mer om uflaks, sier Borren, som fyller 40 år om ikke så lenge.

På sykehuset ble han minnet om sin tidligere skadehistorikk, blant annet har vonde knær satt ham på sidelinja tidligere.

- Legen spurte om jeg ikke hadde fått beskjed om at jeg måtte gi meg med dette, og jo, det kunne jeg bekrefte, smiler han.

Borren kan ikke love denne eller tidligere leger at han nå har spilt sin siste kamp.

- Nei, jeg synes jo det er så pass artig, sier han.