Flå kan se tilbake på en skrekkelig høstsesong der laget har tapt ti av elleve kamper og nok en gang havnet under nedrykksstreken. Etter siste serierunde søndag mener Holthe det må endringer til dersom laget skal ha noe på dette nivået å gjøre:

- Det er ikke dette jeg står for som trener! Jeg etterlyser både innstilling, bedre oppmøte og et annet prestasjonsnivå. Når vi startet opp i januar var vi godt over 20 mann på trening. Nå er det knapt folk der. Det blir umulig med formasjonstrening når fem av de som startet forrige kamp møter opp, sier Holthe etter at laget hans avsluttet årets sesong med å tape 0-3 hjemme mot Meldal søndag.

Trener Holthe måtte gjøre endringer også før kampen søndag da flere av de som skulle starte kampen måtte melde forfall av ulike grunner.

Bestemmer seg senere

For tredje år på rad endte Flå under streken, men nok en gang ser det ut til at laget berger plassen takket være at andre lag i seriesystemet ikke rykker ned. Om de velger å takke ja til plassen har de foreløpig ikke bestemt.

- Vi må ha et møte senere i høst der vi bestemmer oss for hva vi vil. Jeg regner med kretsen kommer med spørsmålet i høst også, gliser Holthe som begynner å se komisk på det hele:

- Det er ikke bra å berge plassen på denne måten hvert år. Vi var veldig tydelige foran sesongen på at vi ønsket å berge oss uten hjelp fra andre, men greide det ikke. Vi leverte en brukbar vårsesong, men i høst har vi gått på mange stygge tap og vært inne i en dårlig trend, utdyper Holthe.

- Er dere gode nok for 4.divisjon?

- Vi har ikke vært det i år heller hvis du ser på tabellen. Etter ferien har vi tatt tre poeng på elleve kamper. Det holder ikke, svarer han.

Usikker på framtiden

Hva med deg selv? Fortsetter du som trener også neste sesong?

- Det har jeg ikke tatt stilling enda. Akkurat nå frister det ikke så mye, men når vi får dette litt på avstand kommer sikkert motivasjonen og lysten tilbake igjen. Det er mye som må spille inn. Det krever en annen innstilling og treningskultur for å nevne noe. Vi kan ikke fortsette i dette sporet hvert år. Hvis det er et nedrykk til 5.divisjon som må til for å få Flå-skuta på riktig kjøl igjen, så trenger vi ikke ta skade av det, poengterer han.

- Hva med spillertroppen?

- Vi må ta en opptelling der også og se hvem som blir med neste år og ikke, sier Holthe.

Trønderbladet vet at toppscorer Håvard Ler har trent med Strindheim de siste månedene og har tilbud fra en 3.divisjonsklubb.

PS: Flå-spiss Arild Borren ble hentet i ambulanse med noe som lignet en vridning i leddåndet/foten i begynnelsen av 2.omgang noe som førte til at kampen ble forsinket med nesten 45 minutter.

KAMPFAKTA:

Fotball: 4.divisjon avdeling 2

Flå - Meldal 0-3 (0-1)

Flå Stadion, søndag

Tilskuere: 40.

Mål: 0-1 Einar Rikstad (12 min.), 0-2 Håkon Ramstad (53 min.), 0-3 Knut Asgeir Berg (90 min.).

Flå (4-5-1): Ole Christian Helgemo - Arnt Resell Krogstad (Robert Presthus 71 min.), Gunnar Senneset, Frode Borren, Anders Holthe - Håvard Ler, Roar Aursøy (Sondre Rolseth Holthe 80 min.), Rune Holthe, Ådne Rolseth Holthe, Erlend Solberg - Arild Borren (Basem Issa 49 min.).

Flås beste: Gunnar Senneset.

Gult kort: Flå, ingen. Meldal, ett.

Dommer: Jonas Sjømæling, Stjørdals-Blink Fotball.