Melhus Idrettsråd har i år foreslått Sivert Keiserås som årets ildsjel i Melhus kommune.

Idrettsrådet trekker fram at Keiserås er en meget kompetent trener som har virket for aldersbestemte klasser i mange år, både innen ski og fotball.

Løypekjøring

- Han har sørget for løypekjøring med egen traktor i Skjetnemarka. Og poengrennene er et lysende kapittel med over 300 deltakere i året og et av landets største arrangement.

Som lærer på Gimse ungdomsskole gjør han et utmerket arbeid med kroppsøvingsfaget og friluftslivsaktiviteter. Elevene kaller aktivitetene "hardgym", noe de trives utmerket med, heter det i begrunnelsen fra idrettsrådet.

Personlig trener

Keiserås har også fungert som personlig  trener for flere utøvere. Han så tidlig at blant andre Stine Meland Tomb hadde et stort talent, påpeker idrettsrådet.

Gjennom mange år i styret i skiavdelingen, også som leder, har Keiserås har markert seg som en som tar ansvar og som har sine meningers mot.

Rådgiver

Fortsatt har han sitt engasjement for Melhus Ski og stiller velvillig opp på møter og som "rådgiver" når det nye anlegget er under planlegging, sier idrettsrådet i sin begrunnelse.

- Årets ildsjel er en hedersbevisning som tildeles en av våre ildsjeler innen idretten og frivilligheten. Markeringen vil skje på Clarion 17. oktober, opplyser Ruth Laila Berge, leder i Melhus idrettsråd.