Noen minutter har gått siden dommeren blåste av kveldens kamp på Hovsmoen stadion. Når Sokna-treneren tar telefonen er det åpenbart at han ikke er fornøyd med kveldens kamp. Hjemmelaget har et uttalt mål om topp tre i 3. divisjon denne høsten og da er det rett og slett ikke godt nok å avgi poeng mot antatt svakere lag på hjemmebane. Men i kveld det var fortjent at gjestene fra Selbu fikk med seg alle poengene, det sier Geir Bekken til Trønderbladet.

- Vi møtte et lag som ville mer og springer fra oss på banen. Vi taper for mange dueller, det er skuffende. Vi har tre spillere ute med sykdom i dag, May Børset (kaptein), Kristin Fløttum og Hege Bjerkset. Men vi skal ikke bruke det som en unnskyldning, vi gjør uansett en for dårlig match, sier Bekken.

Kampen startet på beste vis for hjemmelaget med 1-0, men som mot Støren for en liten uke siden falt laget sammen etter å ha scoret.

- Vi scorer og så slipper vi oss ned. Vi er ikke med fra start, men vi får 1-0. Derifra og ut er det imidlertid bekmørkt, sier en skuffet trener.

- Selbu vinner fortjent, legger han til.