Med seier over bunnlaget Hommelvik i kveld, kunne Gimse mer eller mindre sikret opprykket til 4.divisjon. Slik gikk det ikke.

På kampens fjerde siste spark på ballen utliknet gjestene fra nord-østsiden av Trondheim til 2-2, etter et distansefrispark fra Sigurd Nymo Malvik.Da var det liten trøst i at Lasse Soleng og Per Kristian Dyrkorn hadde scoret for hjemmelaget, som rotet bort to poeng i opprykkskampen. Til tross for poengtap i det som på papiret skulle være den letteste kampen, var serieledernes trener Ketil Olsen strålende fornøyd utad.

- Det er årsbeste og vi leverer en sjansebonanza. Vi taper heller poeng mot sånne lag enn mot lag rundt oss på tabellen. Det var nok gøy for dem å få et poeng, sier Olsen.Sjansebonanzen førte bare til to mål og da Hommelvik scoret på to av sine tre sjanser, ble det poengdeling.

To stjernesmeller preget vertene, som måtte se keeper Gøran Nygård og Martin Aursand Berge hinke av banen med skade. Førstnevnte etter rundt 35 minutter, da han ti meter utenfor 16-meteren ble tatt voldsomt.

- Jeg kjente bare knottene og plutselig gjorde det veldig vondt, smiler Nygård tappert etter kampen, før han hinket opp de lange bakkene opp fra Brekkåsen stadion. Uten hjelp.

Gimse trenger bare en seier på sine siste kamper for å sikre opprykket.