- Egentlig skulle jeg ikke ta frisparket, men jeg var så tent. Siden jeg var igjennom først og ble felt på 16-meteren, var jeg sikker på å banke den inn i keeperhjørnet. Men så gikk den midt i mål, men gjennom muren. Jeg skjønner ikke hva de drev med, sier Fagerbekk og sender samtidig et stikk til Melhus-rivalene fra Gruva lenger nord i kommunen.

Ankelsmerter

Da hadde han og resten av Gimse-laget allerede sendt fem stikk mot MIL-gutta, som tapte 5-1 mot de røde serielederne. Frisparket gav Gimse 2-1 åtte minutter ut i andre omgang, etter at Nikita Irakoze fire minutter tidligere hadde utliknet Torleif Sandvik og Melhus sin ledelse fra første omgang.

- Jeg bruker ikke ta frispark siden jeg får så vondt i anklene. Adrenalinet tok over, så jeg har ikke kjent noe til smertene enda. Det blir nok vondt til helga, sier han og forklarer med at han ikke får strekt ut vrista skikkelig med sin leddbåndsskade.

200 tilskuere

Nesten 200 tilskuere så klassikeren i Brekkåsen. Mens resten av landet heftig diskuterte trekningen i Champions League på internett, trakk Melhus-folket ut for å se sine egne helter i et vakkert byderby.

- Sinnssykt deilig. Resten av kampen gikk på ren adrenalin med masse publikum. Utrolig artig å vinne, sier Fagerbekk.

Einar Richard Øverås gjorde like så greit ekte hat-trick den siste halvtimen og brøt dermed effektivt Melhus sin sju kamper gamle rekke uten tap. Forrige tap, spurte du? 14. mai mot Gimse - selvfølgelig.

Noe å snakke om

- De var inne i en god stim med masse selvtillit og hadde vel sju på rad uten tap. De hadde vel ikke tapt siden de møtte oss, smiler Fagerbekk lurt.

- I kveld er det i tillegg re-union med ungdomsskolen, så nå har vi noe å snakke om, ler han.