- Vi føler vel at det er noe ekstra rundt disse Molde-kampene selv på G16, vi ønsker i hvert fall ikke å tape mot Molde, sier Solbakken til Trønderbladet kvelden før avspark på treningsfeltet på Lerkendal.

Klokken 14 står erkerival Molde på motsatt banehalvdel for den regjerende mesteren. Solbakken vet han starter, og for han betyr kampen masse.

På benken

- Jeg var med å vinne cupen i fjor, men da bidro jeg ikke like mye. Vi vil jo vise at vi er like gode som de som vant i fjor, om ikke bedre, sier han. I tillegg til Solbakken starter medbygding Olaus Skarsem på benken.

- Håper han kommer inn, det tror jeg han gjør. Han er nok skuffet over å starte på benken, sier Solbakken.

Kjenner Molde-spillere

Molde-laget skal visstnok være veldig bra og Solbakken kjenner flere av spillerne fra tidligere samlinger. Mest kjent er Tobias Svendsen, lillebroren til Moldes andre stortalent Sander, som regelmessig spiller for serielederen i Tippeligaen.

- Torbjørn er regnet som et enda større talent, så vi får se. Vi går for seier, men det er klart jeg er spent, sier Solbakken. I kveld venter en rolig kveld med tidlig oppmøte på Lerkendal.

- Det blir nok Netflix og kikke litt på serier, spise godt, sier unggutten. Om Solbakken, Skarsem og resten av trønderne hevner de mange tapene mot erkefienden på øverste nivå de siste årene, får man altså på SalMarbanen (treningsbanen) på Lerkendal klokken 14.