- Det er stor forskjell på ett og tre poeng, så denne seieren var viktig, sier en fornøyd matchvinner Einar Øverås etter at serieleder Gimse slo Nardo 3 2-1 borte i Nissekollen torsdag kveld.

Torsdagens oppgjør i 5.divisjon mellom Nardo 3 og Gimse var lenge jevnspilt og bølget fram og tilbake med sjanser til begge lag. I en kamp som så ut til å ende med poengdeling skulle likevel få sin vinner, da Gimse-spiss Einar Øverås dukket opp og satte inn en retur i åpent mål tre minutter før full tid.

- Deilig

- Dette var deilig. Vi satser på opprykk, så forskjellen på uavgjort og seier er stor, sier Øverås til Trønderbladet like etter kampslutt.

Hvordan opplevde du scoringen?

- Det var en retur etter et stangskudd som det bare var å bredside inn. Deilig å se den gå inn, uttaler en sliten matchvinner.

Lagkaptein Anders Olsen Reitaas laget Gimses første mål i 1.omgang da han på vakkert vis klemmet inn utligningen til 1-1 på et skudd utenfor sekstenmeteren etter at vertene tok ledelsen tidlig i kampen.

Topper tabellen

Gimse topper nå tabellen seks poeng foran Flatås, men har én kamp mer spilt. Nå venter to lokaloppgjør mot henholdsvis Melhus og Trønder-Lyn for Geir Ove Aunes mannskap. I nest siste serierunde venter nettopp Flatås på hjemmebane i det som fort kan bli en ren seriefinale hjemme på Brekkåsen.

- Det blir et rotterace helt inn. Hvert poeng blir viktig utover så i dag fortjener gutta all mulig honnør for at de står på hele veien og vinner kampen, kommenterer trener Aune.

Les mer om kampen i papirutgaven lørdag!

Kampfakta

Fotball: 5.divisjon avdeling 2

Nardo 3 - Gimse   1-2 (1-1)

Nissekollen Kunstgras, torsdag

Tilskuere: 10.

Terningkast: 3.

Mål: 1-0 (8 min.), 1-1 Anders Olsen Reitaas (19 min.), 1-2 Einar Øverås (87 min).

Gimse (4-3-3): Øyvind Onsøien - Runar Wilhelmsen, Ola Alm, Martin Berge (Erik Mjøen 70 min.), Einar Berg - Pål Riaunet, Anders Olsen Reitaas, Jørgen Østbye - Per Kristian Dyrkorn (Nikita Irakoze 78 min.), Einar Øverås, Stian Olsen.

Gimses beste: Anders Olsen Reitaas.

Gule kort: Anders Olsen Reitaas og Jørgen Østbye, Gimse. Nardo 3, to.

Dommer: Kjell Michael Vaabenø, Heimdal FK.

Per Kristian Dyrkorn.
MATCHVINNER: Einar Øverås.