- Et veldig godt tiltak av Stian, som viser at han bryr seg om klubben sin. Men han har nok ikke tenkt over at vi har bindende avtale med Sportshuset og Umbro, sier Arlid Borren, leder i Flå idrettsklag.

Flåspilleren Stian Lillebudal deltok i en konkurranse og sørget slik for at laget hans får tildelt utstyr til 15.000 kroner, fra Chess og Hummel som nylig gikk sammen og etablerte en utstyrspakke på over 1,2 millioner kroner. Pengene er øremerket for lag og idretter som ofte faller utenfor sponsorenes oppmerksomhet. Flå IL er et av få lag i Norge som har fått tildelt utstyr i denne kampanjen.

Søppelpost var sponsoravtale

Stian Lillebudal ble først klar over den gode nyheten da han surfet innom søppelposten på eposten sin, og der lå en bekreftelse fra Hummel og Mobilselskapet Chess om at klubben får drakter for 15.000 kroner.- Klart jeg ble glad, og jeg er glad jeg sjekket søppelposten. Men forstår ikke hvorfor eposten havnet der, forklarte Lillebudal.

Men nå er det ikke så sikkert at Flå idrettslag kan bruke de 15.000 kronene:

- Vi har ikke lyst til å si nei til 15.000 kroner, men først må vi få avklart et par ting. Jeg regner med at det er et krav at vi skal spille med draktene,sier Arild Borren. Han er usikker på om laget kan ta imot de 15.000, ettersom laget har en utsyrsavtale med Umbro og Sportshuset.

Mer til aldersbestemte

I et brev til Chess skrev Stian Lillebudal at det kan være på tide å "freshe" opp klubben med nye drakter, og kanskje kjøpe noen nye baller til seniorlaget som trener med baller som har vært brukt i mange år.

- Stian har rett i at ikke alle lagene har så flotte drakter, sier Borren, men tilføyer at klubben har gjort et løft nå. Laget bruker mer penger på aldersbestemte nå enn tidligere: - Vi har dresset opp lagledere og oppmenn, sier fotballederen. Borren vil nå snakke med Chess om hvordan støtten kan brukes.

Borren vil også snakke med Lillebudal, men han har ikke vært så lett å få tak i ettersom han jobber på sjøen.

LEDER: - Vi har ikke lyst til å si nei til 15.000 kroner, sier Arild Borren, leder i Flå idrettslags fotballavdeling.