Det var Noralf P. Brækken som innledet dominansen med å kuske stallhesten She’s In Love inn til seier. Til tross for at hoppa er sju år, har den bare fire starter bak seg i livet, alle i år.

Nå kom seier nummer to, og det er ingen tvil om at det bor litt i denne hesten. Etter en runde midt i feltet styrte Brækken hesten ut i angrep i tredjespor, hvor den travet resten av løpet, likevel var det nok igjen på tanken til å kneble de øvrige mot mål.

- Det har vært en lang vei hit, den har aldri kommet i gang, kommenterte kusken. Men nå er She’s In Love i gang.

Årets femte I

Den første av Bjørn Garbergs to seirer kom med C. Brillianto fra Fannrem. Garberg er fast kusk. Treåringen tok teten og ledet siden hver meter av løpet til den tredje seieren for året.

Rofstad Odin står på Garbergs egen trenerstall. Fire ganger hadde fireåringen etter Moe Odin passert målstreken først denne sesongen, nå var det dags for den femte. Hesten var favoritt på tidligere meritter.

Distansen var 1640 meter og det tok litt tid før Rofstad Odin så ut som en vinner fra spor 12, men avslutningen var det ingenting å si på. Seieren ble sikker.

- Jeg syntes det var et fint løp, og jeg hadde et håp om den kunne vinne, uttalte kusken.

­Årets femte II

Sweet Hangover er en flink trave som trenes av Tor Arne Eggen på Hovin. Litt opp og ned i prestasjonene har den vært. I dette løpet var førstepremien 20.000 kroner, hvilket var den høyeste i ett og samme løp i 2017.

I de siste startene er det Atle Solhus som har kusket hesten. Fireåringen var fint med fra start fra spor sju bak bilen, kusken styrte til tet da ledende Strong Forte galopperte i ledelsen. Sweet Hangover var utilnærmelig resten av løpet.

- Vi fikk teten og det var avgjørende, fastslo kusken.

Gjesteoppsitt

Ragnhild Bjørnbeth er i ferd med å avslutte en flott sesong, den desidert beste i karrieren. Etter at kvelden fjerde løp var kjørt, var seier nummer 21 i boks, og 1,2 millioner innkjørt var passert. Seieren denne gangen kom med den svenske traveren Orantes, en tiåring som vant på direkten etter mange måneders løpsopphold.