Melhus G19 kjemper om opprykk til 0. divisjon. Onsdag kveld møtte de Heimdal til dyst i Abrahallen i den aller siste kvalifiseringskampen.

Melhus-guttene leverte varene og slo til slutt Heimdal 4-2. Philip Totland scoret to av målene, mens Henrik Reitan og Olve Berg Lund noterte seg for et mål hver. Tre av målene kom etter flotte cornere fra Eirik Østerås.

- Det var en veldig bra kamp av guttene. Vi spilte litt tafatt i førsteomgangen, men vi spilte bedre etter hvilen. Det har egentlig vært melodien i alle de tre siste kampene, sier assistenttrener for juniorlaget, Roy Åge Østerås, til Trønderbladet.

Selv om juniorlaget har gått gjennom kvalifiseringen uten å tape, er Melhus avhengig av at Freidig slår Sverresborg torsdag kveld for å rykke opp til 0. divisjon. Trondheimslaget ligger bare ett poeng bak Melhus med én kamp mindre spilt.

- Vi er veldig spente på kveldens resultat. Vi slapp inn to mål i går som kan bli avgjørende. Sverresborg trenger bare å spille uavgjort for å rykke opp, forteller Østerås.

- I kveld er dere vel alle Freidig-supportere?

- Det er ingen tvil om det. Selv om Freidig ligger sist i pulja er de et av de beste lagene vi har møtt. Vi hadde en skikkelig slitekamp mot dem da vi spilte uavgjort, sier assistenttreneren.

Østerås vil benytte anledningen til å skryte av trenerkollega og hovedtrener Erik Skjærvold på Melhus.

- Erik har vært flink til å kjøre varierte treninger. Vi ser på guttene under kamp at de er godt trente og ofte holder spillerne ut lengre enn motstanderen, forteller han.

Kveldens avgjørende kamp mellom Freidig og Sverresborg spilles i Abrahallen klokken 20.00.