- Jeg tror ikke det er mange lag som har spillere som bruker lørdagskvelden på Impuls eller tar seg en løpetur, sier trener Jan Erik Wiedemann.

Han kan ikke vise til tall, men forteller at «det prates jevnt og trutt» på trening om spreke lørdagsaktiviteter. Med en slik innstilling til trening er det ingen overraskelse at 3. divisjonslaget ligger i toppen av tabellen.

Storseier

Med full pott i hengekamper vil laget være á poeng med serieleder Kristiansund. Men det vil ikke skje før på nyåret. Høstsesongen ble avsluttet søndag med 46-22-seier mot Langevåg. Kampen ble mindre spennende enn Wiedemann hadde sett for seg.

- Lørdag kveld så jeg Langevåg knuse Skaun (35-23). De vant med omtrent like mye som oss, så jeg var veldig spent på hvordan det ville gå. Vi skulle ikke bli tatt på at vi undervurderte dem, sier han om laget som ikke er bedre enn nummer ni på tabellen.

Solid opptur

Melhus/Gimse gikk hardt ut og nektet å lette på gasspedalen. Nesten 50 scoringer forteller om et hjemmelag som kjørte mye tempo. Dermed ble en solid opptur etter en litt skuffende kamphelg på Nordmøre der både trenere og spillere mente de hadde mer på lager.

- Vi hadde bra begge kampene sist uke (Skaun og Langevåg). Konsentrasjonen var på topp og det var ikke noe tull. Det er veldig betryggende. Sånn sett svarte vi på misnøyen vi følte etter forrige helg. Vi viste at vi kan spille bra, sier Wiedemann.

Er både sterke og raske

Fasit etter høstsesongen er ni serie og én uavgjort på ti kamper. Det er solid, men treneren tror melhuspublikummet har det beste i vente.

- Spillergruppa er veldig lystne på å bli bedre. Det er ikke vanskelig å motivere dem og de er villige til å trene mye, sier han.

Der noen lag er sterke eller raske, er Melhus/Gimse begge deler, ifølge Wiedemann.

- Det gjør oss uovervinnelige, skryter han.