Det bekrefter Melhus-trener Tore Havdal til Trønderbladet onsdag kveld:

- Det stemmer. Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen og vår egen Roar Strand har blitt enige om at vi skal møte Rosenborg i en treningskamp i vinter. Begivenheten finner sted i Abrahallen onsdag 14.februar neste år. Det gleder vi oss naturligvis veldig, veldig til, sier Havdal.

Rosenborg topper laget

Etter planen kommer Rosenborg med et tilnærmet toppet lag til oppgjøret.

- Det er en del av avtalen mellom klubbene at Rosenborg skal bruke kampen til formasjonstrening og stille så sterkt lag som overhodet mulig de har tilgjengelig på det tidspunktet, forteller Havdal.

Havdal er naturlig nok svært fornøyd med å ha booket treningskamp i vinter mot Norges for øyeblikket desidert beste fotballag.

- Vi leker ikke fotballag, sier en humoristisk Havdal før han legger til:

- Dette er den største utfordringen du kan få som fotballspiller i Norge. Tenk deg Nicklas Bendtner på vei til VM i møte Melhus. Nå kan det bli en realitet. Dette blir en stor dag for oss i Melhus Fotball, understreker han.

Melhus rykket som kjent opp til 3.divisjon i år. Lørdag 2.desember får vi vite hvilke lag de møter kommende sesong når Fotballforbundet offentliggjør oppsettet for 2. og 3.divisjon 2018.