Melhus futsal avsluttet forrige vinters futsalsesong med en 7. plass av ni lag og berget til slutt plassen med relativt klar margin etter en brukbar andre halvdel av sesongen. Kattem rykket til slutt ned og i år er Melhus-herrene klar for en ny sesong på samme nivå.

- Vi har ingen klare ambisjoner eller målsetninger med kommende sesong, men vi ønsker å være med og ha det moro og bli bedre. Planen er å satse på ei rekke med seniorspillere og ei rekke med juniorspillere, der de unge virkelig skal få sjansen til å vise seg fram i vinter. Det blir mye fin og nyttig trening der det å dra av en mann og stoppe en mann blir viktig, sier trener Tore Havdal som har hatt ansvar for futsal-laget på Melhus de siste årene.

- Mye tull

Havdal understreker at laget i disse dager legger en slagplan for kommende sesong og at man skal prøve å unngå stygge tap som ble tilfellet i enkelte kamper i fjor.

- Vi skal blant annet ha et møte i kveld (tirsdag) med hele fotballgruppa der 2018-sesongen er tema. Der vil også futsal-sesongen bli diskutert. Det var mye tull i flere kamper i fjor der vi både gikk på stygge tap og sleit med lite folk enkelte kamper. Det må vi prøve å unngå i vinter og ta lærdom av hva som skjedde sist sesong, sier Havdal.

Tøff start

Årets 1. divisjon består av Melhus, Freidig, Innherred, Jonsborg Futsal, NTNUI, Ranheim, Trondheim Troll og Vegakameratene 2.

Første kamp for Melhus sin del er lørdag 2.desember mot Vegakameratene 2 før hardtsatsende Ranheim venter et par timer senere samme kveld.

Tore havdal har ansvaret for futsalsatsingen i Melhus fotball. Foto: Marius Schjei Dahl