Sist helg avsluttet Gimses damelag årets 3. divisjon med å spille uavgjort 3-3 mot KIL/Hemne, som endte på 3. plass. Selv ble Gimse nummer fem i debutsesongen i 3. divisjon, fem poeng bak Sokna på 4. plass. Sokna avsluttet på sin side sesongen med å banke Byåsen KF 3 på bortebane, kampen endte 0-2.

Lagleder Erik Olsen synes laget har gjennomført en god sesong, spesielt med tanke på at sesongen startet trått.

- Det har vært bra nivå i 3. divisjon og mange gode kamper. Vi kom tregt i gang, litt på grunn av sykdom og russefeiring. Men det er normalt i den alderen. I høst er vi kanskje det laget som har flest poeng på bortebane. Målsetningen var en plass midt på tabellen og etablere oss i 3. divisjon, sier Olsen fornøyd.

Bra miks av spillere

Han trekker fram hjemmekampen mot serievinner Nardo som årets beste kamp, selv om det ble tap 1-3. Denne sesongen har Gimse også sluppet til flere spillere fra J15- og J17-laget og det viser at det fortsatt gror godt i ungdomsrekken til Gimse. Hele tre spillere med bakgrunn spiller i årets Toppserie, Ingrid Syrstad Engen i Trondheims-Ørn, Maiken Bakke i Grand Bodø og Rebecka Wanvik Holum i Sokna.

- Samtidig er de eldste fortsatt med, og det betyr at vi har en bra miks av rutinerte spillere og de som er unge og sultne, sier han.

Tittelforsvarere

Sesongen er ikke over selv om det ikke skal spilles om flere poeng i 2017. Neste onsdag spiller Gimse semifinale i kretscupen mot Strindheim. Trondheims-klubben vant 16 av 18 kamper i 4. divisjon og vant serien fire poeng fora Hitra.

- Vi er tittelforsvarere både i senior og jenter 19 og selvfølgelig sultne på mer. Vi vil vil gjerne ha med oss en tittel eller to før sesongen er omme, sier laglederen til Trønderbladet.