Ingrid Syrstad Engen og Trondheims-Ørn skuslet vekk muligheten til å komme á poeng med Arna-Bjørnar på øvre halvdel av tabellen. Verken Ørn eller gjestene Sandviken maktet å score i søndagens oppgjør på Ladesletta og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene.

Toppserierundens mest overraskende resultat kom i Harstad. Medkila stod uten seier i 2017, men det var før Rebecka Wanvik Holum og Røa gjestet byen i nord. Melhus-jenta startet oppgjøret for Røa, men maktet ikke å komme på scoringslisten, som hun har gjort tre ganger etter overgangen fra Byåsen. Holum ble byttet ut etter 67. minutter og senere scoret Medkila kampens eneste mål.

Poeng ble det heller ikke på Maiken Bakkes Grand Bodø. Den fotrappe kantspilleren fikk sine første minutter på banen for A-laget etter kneskaden som holdt henne vekk fra fotballbanen en måneds tid. Men da hun entret banen i det 85. minutt stod det allerede 4-1 til gjestene fra Klepp og kampen var i realiteten avgjort. Bakke vil uansett glede seg over å være tilbake i spill igjen.