- Vi hadde marginene med oss nok en gang og snudde kampen i løpet av de ti siste minuttene. Dette er åttende gang vi vinner med ett mål denne sesongen, forteller assistenttrener Vidar Reitan.

John Eivind Folstad ble dagens mann for Støren med to scoringer i sluttminuttene, forøvring hans første kamp som frontmann for bortelaget. Tidligere i kampen hadde Osman Tahir Mohamed utliknet hjemmelagets ledelse. Etter kampen var stemninga god i Støren-laget, for å si det mildt.

- Det var kjempestemning. Vi har fått inn en følelse av at vi aldri gir oss, sier sier Reitan.

Oppdal i støtet

Med tre poeng mot bunnlaget Oppdal på fredag er opprykket til 4. divisjon i boks. NTNUI2 troner fortsatt øverst på tabellen i 5. divisjon avdeling 4, men kan ikke rykke opp siden førstelaget også neste sesong vil befinne seg i 4. divisjon. Reitan tar ikke tre poeng for gitt.

- Det er bare tre poeng opp til trygg plass for Oppdal og de har tatt 13 poeng i høst. I fjor var de et topplagg og de begynner å likne på det igjen. Vi må ta dem på alvor og gjøre en god jobb i 90 minutter. Ikke endre på så mye, sier Reitan.

Fjern tanke

Han tror og håper på opprykksfest med mye folk langs sidelinja.

- Det blir feiring hvis vi klarer og vi håper å avgjøre det selv (Støren rykker også opp hvis Trønder-Lyn taper samme kveld). Jeg håper det fylles mye opp (med folk). Nå skal vi reklamere for kampen og så håper jeg det kommer mange tilskuere, sier han.