Studentene gikk ut i et forrykende tempo, og allerede før kvarteret var spilt, lå Gimse under 0-2. Gjestene kom mer med i kampen etter de to målene i mot, og reduserte til 1-2 etter 20 minutter, signert Erlend Knutsen Storseth, etter et strålende framspill av Jaheel Mikael Sølvhaug.

Kampen hadde nå jevnet seg mer ut, og det så en god stund ut som om Gimse hadde gode muligheter for å få med seg poeng fra kampen. To scoringer i løpet av tre minutter før pause endret på dette, og de grønnkledde studentene ledet plutselig hele 4-1 til pause. Hjemmelaget scoret også to mål til etter pause, og ledet 6-1 etter 63 minutter. Stian Gran Olsen skulle dog pynte på resultatet for Gimse, da han etter 71 minutter rundet hjemmelagets keeper Øyvind Rabilås, og enkelt satte ballen i mål.

Stor tro på at de berger

Gimse ligger nå på nedrykksplass, etter 11 av 18 spilte kamper. De har bare tre poeng opp til Jonsvatnet som ligger på trygg plass, så det er en spennende fotballhøst i vente på Brekkåsen. Gimses neste kamp er førstkommende fredag, mot tabelljumbo Oppdal hjemme på Brekkåsen. Dette er nok en kamp Gimse bør ha gode muligheter til å vinne, og absolutt bør vinne om håpet om spill i 5. divisjon også neste år skal leve videre.

Hovedtrener Ketil Olsen var naturlig nok ikke fornøyd med å tape 2-6, men legger ikke alt for mye i tapet. Han presiserer at det først og fremst ikke er mot topplagene, som jo NTNUI er i avdelinga, at man skal ta poeng for å berge plassen. Samtidig skryter han av motstanderne, og sier han lot seg imponere av hjemmelaget.

- Man ser at det er mange gode spillere på dette NTNUI-laget. De har mange fine kombinasjoner i kveld, og viser at de er et av topplagene i avdelinga, forteller han.

- En kombinasjon av veldig gode motstandere, og at vi hadde en ganske tynn stall i dag, gjør at de vinner fullt fortjent 6-2, fortsetter han.

Ung tropp

Støren vant lokaloppgjøret Slo Trønder-Lyn 2-1 hjemme fredag kveld og topper nå 5. divisjon avdeling 4.

Han vet at kampen mot Oppdal på fredag er veldig viktig, og har også stor tro på at spillerstallen er god nok til å berge plassen til slutt.

- Vi har bare seks-sju seniorspillere i troppen, men jeg tror absolutt at troppen vår, med en god miks av junior- og seniorspillere, er god nok til å berge plassen til slutt. Vi skal i alle fall kjempe med nebb og klør, og gjøre alt vi kan for å greie det, sier han.

- Kampen mot Oppdal nå på fredag blir veldig viktig, og vi må bare fortsette med de gode prestasjonene vi har vist i flere kamper i det siste, legger treneren til.

Disse startet for Gimse (4-3-3): Andreas Høgmo Holen - Aleksander Åmot Olsen, Einar Berg (kaptein), Mathias Jullumstrø Winum, John Ganaah - Anders Olsen Reitaas, Jaheel Mikael Sølvhaug, Håkon Jøssund Krognes -Joel Sunnyboy Toe, Erlend Knutsen Storseth, Stian Gran Olsen.

NTNUI tok krigen bedre enn gjestene fra Gimse tirsdag kveld, og vant det meste av dueller gjennom hele kampen. Foto: Mats Eid Bjørset