Sist søndag gjestet Stabæk Nordlandshallen i Bodø. Grand Bodø-spiller Maiken Bakke var klar for å spille mot tabelltreeren og var i gang med oppvarmingen da hun skadet seg i et kne. Det ble kjapt konstartert at hun måtte stå over kampen og nå frykter Melhus-jenta et langvarig opphold på sidelinja. Toppserieklubbens fysioterapeut tror, ifølge Bakke, at det dreier seg om et strukket eller røket leddbånd i kneet.

- Heldigvis tror hun det er grad 1, som gjør opptrening lettere og at jeg kommer raskere tilbake. Jeg krysser fingrene for at røntgenbildene ikke viser noe alvorlig, skriver angrepsspilleren i sms.

Hun skal i MR torsdag og håper bildene viser at skaden ikke er så ille som hun frykter. Uansett resultat av undersøkelsen må hun belage seg på en periode vekke fra toppfotballen og det kommer ubeleilig både for klubb og spiller. Grand Bodø er nest sist på tabellen og bør helst plukke flere poeng for å sikre videre spill i Toppserien.

- Det var veldig dumt, for jeg har spilt veldig bra i det siste, skriver hun videre.

Grand Bodø tapte 1-2 mot Stabæk etter å ha redusert gjestenes 2-0-ledelse til pause med scoring i det 63. spilleminutt.

- Vi spilte en veldig bra kamp mot Stabæk. Bare uflaks at vi ikke tok med oss poeng fra kampen. Det var artig å se at vi kan spille så bra mot et av topplagene i Toppserien, synes hun.