– Cupen gikk veldig bra. Vi er så heldig å ha et kjempebra anlegg som kan huse folk under tak når det regner. Folk hadde en sporty innstilling til været, og vi synes det gikk bedre enn forventet, sier kampansvarlig Geir Christian Lunde i Melhus IL.

Gjestelag

Melhuscupen samlet bortimot 1600 spillere.

Lagene kom fra Midt-Norge med gjester fra Tynset i sør, Botnfjord i vest og Verdal i nord.

– Vi har alltid hatt fokus på våre gjester, og gjestene er prioritert. Dermed får vi en god blanding mellom bygd og by. For oss er det veldig viktig å få mange gjestelag, og det gjør det lettere å sette opp kamper. Dette har vi lyktes med, og vi har fått gode tilbakemeldinger. Gjestelagene ordnet selv overnatting i år, og det ble ikke behov for å ordne overnatting i c-bygget, forteller Lunde.

Mye regn

Værmessig startet det bra med sol og varme, men så startet det å regne. Lunde forteller at regnværet ikke la noe demper på cupen, og at det heller ikke bød på problemer med naturgressbanen fordi det er god drenering for den. Litt bløtt var det imidlertid på søndag, forteller Lunde.

Dugnad

Dugnadsinnsatsen er stor, og blant dugnadsfolket var Marthe Olsen, Anita Stensvold og Kari Anne Grostad som sto i en av kioskene. De forteller at det er en økt for hvert lag ungene spiller på.

– Det er sosialt å være med på dugnaden, og en får hilst på mange. Dette er en fin cup, sier Marthe Olsen.

Les også: Bedre lys i Gruva

Spillerne så også ut til å være fornøyde. Tvillingene Bo Heine og Jo Vetle Haugen fra Melhus IL forteller at det er gøy å være med på cup, og de var spent på å skulle spille mot dem som er ett år eldre enn dem.

LG12: Lørdag spilte Gimse rovers mot Ranheim G11 1. Foto: Gunn Heidi Nakrem
MJ10: Vestbyen-Melhus 2. MJ10: Melhus 2-Vestbyen. Foto: Gunn Heidi Nakrem
I KIOSKEN: Marthe Olsen Anita Stensvold og Kari Anne Grostad tok en tørn i kiosken, og syntes det var sosialt å hjelpe til på cupen. Foto: Gunn Heidi Nakrem
MJ9: Flatås 1-Melhus 1. Foto: Gunn Heidi Nakrem
MJ10: Leik-Klæbu. Foto: Gunn Heidi Nakrem
PÅ CUP: Ørjan Wold, Jo Vetle Haugen, Eskil Monsen og Bo Heine Haugen fra Melhus IL gledet seg til å delta på cupen. Foto: Gunn Heidi Nakrem