Jan Erik Wiedemanns jenter var onsdag kveld på Vikhammer for å spille cupkamp mot det nyetablerte damelaget til Vikhammer HK, som skal spille i 4. divisjon denne sesongen. Melhus/Gimse har satt seg mål om å rykke opp til 2. divisjon og nivåforskjellen burde derfor være synlig ute på banen. Første omgang var forholdsvis jevn, men mot slutten av omgangen tok Melhus-klubben mer og mer over. Resultattavla viste 13-9 i favør Melhus/Gimse da lagene gikk i garderoben.

- Vi roter litt i starten av kampen, men er aldri truet. Bare vi fikk en periode med normalt spill, visste vi at det ville gå seg til, sier Wiedemann.

Hvor ligger lista?

I andre omgang var Melhus/Gimse suverene og vant til slutt 35-19. Nå venter Byåsen elite i Melhushallen i neste runde av cupen. Det er ikke bestemt når kampen skal spilles, men det blir trolig i løpet av noen uker.

- Det blir veldig artig å møte Byåsen. Da får vi se hvor lista ligger. Jeg forventer at de har et høyere tempo i spillet sitt og det ønsker vi oss selv. De har kommet lengre enn oss og har landslagsspillere i stort sett alle posisjoner, sier treneren.

- Byåsen vinner 99 av 100

- Kan dere slå dem?

- Alt er mulig. Vi skal i hvert fall ikke stå med lua i hånda og ha altfor stor respekt. Vi skal gå ut på banen og gi alt vi har. Byåsen vil vinne 99 av 100 kamper, det vil være kjempekrise om de skulle tape. Men vi har ikke fokus på det. Vi skal komme opp på vårt nivå og vise at vi tør, sier Wiedemann.

Spiller med selvtillit

Viktigere enn cupen er det å vise toppnivået i seriespill. Melhus/Gimse skal rykke opp til 2. divisjon denne sesongen og treneren tror de ligger godt an noen uker før seriestart.

- Søndag spilte vi treningskamp mot Kolstad, som er et av de bedre lagene i den andre 3. divisjonspuljen. Vi vant med ni-ti mål. Spillerne har selvtillit, de merker at de har gjort en god jobb på det fysiske, sier Wiedemann.