- Egentlig er vi stinne av trening, for vi har kjørt mye mengde den siste tiden, sier Asle Hårsaker.

I helga deltok Melhus/Gimse gutter 16 i Skjærgårdslekene på Nøtterøy i Vestfold. Håndballguttene var invitert til turneringen som ett av åtte lag. Trener Asle Hårsaker er fullt klar over at han er besittelse av en spesiell gruppe med spillere, men hadde ikke forventet at laget skulle vinne turneringa.

- Vi spilte veldig bra håndball. Og da vant vi. Alle spiller viste imponerende samhold og lagmoral, og responderte bra på alle bytter og endring i formasjon, skryter han.

Vant tosifret

De svarte og hvite vant med store sifre i sine tre innledende kamper. I første kamp ble det seier med 13 mål mot et sammensatt lag fra Nøtterøy, deretter fulgte de opp med 15-målsseier mot HK 72 før gruppespillet ble avsluttet med «kun» timålsseier mot Frogner. Hårsaker er overrasket over at laget fikk en såpass enkel reise til finalen.

- Jeg hadde forventer flere kamper som var tette, men vi er nok bedre trent enn dem, både fysisk, teknisk og taktisk, mener han.

I rute til sesongstart

Finalen mot Tjølling ble litt mer spennende, men Melhus/Gimse vant til slutt greit med fire mål.

- Tjølling var et godt lag. Vi ledet med noen mål, men så tok de innpå oss til midtveis i 2. omgang. Da kom vi fem mål foran og det holdt ut kampen, forteller Hårsaker.

Treneren tror guttene hans vil få tøffere motstand når de etter planen skal inn i Bring-serien på nyåret. Kampen mot Tjølling gir Hårsaker en viss pekepinn på hva vi kan forvente av Melhus/Gimse i landsdekkende seriespill.

- Tjølling har ambisjoner om sluttspill og det ser veldig bra ut når vi slår dem. Vi ligger veldig godt an og jeg tror vi skal bite godt fra oss en eventuell Bring-serie, sier han.

Nå skal laget bare trene de kommende ukene for å være best mulig rustet til seriestart i september.