Da Gimse reduserte til 1-3 mot Gauldal feiret målcorer Rasmus med å skli på knærne. Akkurat som Ole Gunnar Solskjer gjorde da han avgjorde Champions Leauge-finalen for Manchester United på slutten av 90-tallet. Siden er det mange stjerne som har kopiert måten «å gå bananas» på i rusen etter å satt ballen i mål. De fleste gjør det på gress og slipper dermed risikoen for pådra seg brannsår.

- Det gjorde ikke vondt på knærne, forteller han.

Gauldal trakk det lengste strået i lokaloppgjøret, men Gimse-spillerne var blide og fornøyde etter kampen. De hadde lyktes med det ikke greide i sin første kamp i turneringa under Kvålsdagan.

- Det er morsomt å spille turnering. Mellom kampene trener vi for å bli bedre til neste kamp. Og nå scoret vi mål, forteller en av spillerne.

Leder for Kvålsdagan, Magnar Kvaal, gikk stort sett bare og gliste hele lørdagen. Store og små hygget seg og kan en ikke forlange mer.

- Vi har vært kjempeheldig med været utfra meldingen som kom. Alle er fornøyde, sier han.

Kvålsdagan forsetter kommende helg med quiz, fest og annen moro. I fjor genererte Kvålsdagan et overskudd på 300.000 kroner tilbake til Trønder-Lyn IL.

- Det viktigste er å skape noe på Kvål, men får vi litt tilbake er det kjempefint, sier Kvaal.