Tredje runde i cupen for kvinner ble spilt onsdag kveld. Ingrid Syrstad Engen (til venstre på bildet) og Trondheims-Ørn kom seg greit videre til neste runde etter 4-0 borte mot 1. divisjonsklubben Tromsdalen. U23-landslagsspilleren ble forøvrig hvilt etter et heftig kampprogram i vår med både serie- og landskamper.

I Bodø fikk Maiken Bakke (til høyre på bildet) og Grand en litt tøffere vei til kvartfinalene, men slo til slutt finnmarksklubben Bossekopp 2-1. Bakke spilte cirka en halvtime for rødtrøyene. På spørsmål om ønsket kvartfinalemotstander svarte Bakke Trondheims-Ørn og Engen Grand Bodø.

- Med bare toppserielag igjen tror jeg Ørn er det laget vi har mest sjanser mot. Derfor ønsker jeg å møte dem og få revansje (Grand Bodø tapte 1-3 i Trondheim i slutten av mai), skrev Bakke i en sms til Trønderbladet.

Fasiten fra Norges Fotballforbund en liten time senere viste at fotballjentene ikke fikk ønskene sine innvilget. Grand Bodø får en tøff motstander i Arna-Bjørnar på bortebane. Engen og Ørn får en mer overkommelig vei til en eventuell semifinale. De får besøk av Vålerenga på hjemmebane. Kampene spilles 30. august. De to andre kvartifinalen er som følger: Stabæk - Lillestrøm og Klepp - Avaldsnes.