Fotballgruppa i Støren sportsklubb har bestemt at ungdomslagene skal få delta på en cup i året. I flere år nå har klubben gjestet Storsjøcupen i Østersund med flere lag og det samme gjør de i juli. Fire lag er påmeldt til årets turnering som arrangeres 3.-7. juli. Sportsklubben gir lagene et tilskudd på 150 kroner per spiller, resten må dekkes gjennom egenandeler, loddsalg og dugnader. I år er egenandelen satt til 1.600 kroner og enkelte foreldre at har signalisert at de synes det er dyrt.

- Det er foreldre som synes at satsen begynner å bli høy nok. Turneringen varer fra tirsdag til lørdag og det innebærer tapt arbeidsfortjeneste for foreldre som må ta seg fri, sier leder i Støren SK, Egil Bårseth.

Nylig fikk fotballgruppa en gave på 25.000 kroner fra Støren bilsenter. Daglig leder Atle Gunnes understreker at pengene kommer med en betingelse: at de kommer barne- og ungdomsfotballen til gode.

Bårseth setter pris på støtten fra bilforhandleren.

- Vi setter utrolig stor pris på dette. Klubben er tuftet på inntekter fra dugnad og sponsorstøtte. Vi skal være en breddeklubb og da må vi få med alle, sier han.