Ingrid Syrstad Engen og Trondheims-Ørn inviterte i ettermiddag til jubileumsfest på Ladesletta. Klubben ble i likhet med Rosenborg stiftet i 1917 og det ble markert i forkant av toppserieoppgjøret mot Stabæk. Så var det opp til spillerne å få publikum i feststemning. Det gikk heller dårlig. Allerede etter syv minutter gikk bortelaget opp til 1-0 og gjestene var det førende laget gjennom storparten av de første 45.

- Vi går litt én og én, vi går ikke som et lag, verken i forsvar eller angrep. Da blir det tøft og vi blir sliten, sier Engen.

Skapte lite

I pausen ble spillerne enige om å legge mer trykk på Stabæk. Det resulterte i større ballinnehav, men hjemmelaget maktet ikke å skape de helt store sjansene.

- Skal vi ha en sjanse er vi nødt til å skape større sjanser. Hvis ikke blir vi straffet, sier 19-åringen.

Stygge sifre

Og straffet ble Ørn. Mot slutten av kampen lakk det bakover i forsvar hos jubileumsklubben og da ble sifrene stygge. Engen synes ikke 0-4 gir et riktig bilde på kampen.

- Jeg synes ikke det er en 0-4-kamp, men ja, det høres stygt ut, erkjenner hun.

- Hvordan er det å tape 0-4 i jubileumskampen?

- Kjempekjedelig. Ikke artig i det hele tatt, sukker hun.