I forrige uke skrev Trønderbladet at Geir Holthe trente med Melhus og var aktuell for en overgang til den nyopprykkede 4.-divisjonsklubben. Nå er 36-åringen klar for spill.

- Jeg har trent med Melhus 3–4 ganger i det siste og har bestemt meg for å takke ja til tilbudet fra Jan Ketil Berg om å bli med denne sesongen, bekrefter Holthe selv ovenfor Trønderbladet.

- Intet comeback

Holthe har vært trener for juniorgruppa i Ranheim Toppfotball de siste sesongen, men innrømmer at fristelsen ble for stor til å knyte på seg fotballskoene igjen nå som Melhus kom på banen.

- Nå har jeg vel aldri helt lagt opp, så jeg vil ikke kalle dette for noe comeback, smiler hovedpersonen.

Holthe spilte sist kamp for Flå i 2014 der han var spillende trener for det daværende 4.-divisjonslaget.

- Jeg har holdt formen noenlunde ved like siden den gang og føler at jeg fortsatt har nivået inne, påpeker han.

Bor i Buvika

- Hva var det som fristet med Melhus?

- Jeg har flyttet til Buvika i vinter og det hadde Jan Ketil Berg tydeligvis fått med seg. Da han slo på tråden til meg syntes jeg det virket som et spennende opplegg, svarer Holthe.

- Melhus har et bra lag som jeg både tror og håper skal bite godt ifra seg i 4. divisjon i år. Jeg fikk med meg at de fikk en god start mot KIL/Hemne i serieåpningen forrige helg og håper vi kan bygge videre på det. Planen er at jeg skal være med å bidra allerede i treningskampen mot Surnadal 2. påskedag, sier han videre.

Første seriekamp for Melhus etter påske er hjemmekamp mot Kattem lørdag 22. april.

Holthe har tidligere spilt for Flå, Melhus, Nardo, Byåsen og Ranheim og står bokført med en rekke scoringer for alle klubbene han har vært i.