Etter en skuffende fjorårssesong der laget måtte ut kvalifisering for å berge plassen, var det få som hadde regnet med Lillehammer i kampen om kongepokalen denne sesongen. Men, laget fra Mjøsas bredd har trosset forhåndstipsene og spilt seg helt fram til semifinalen i årets sluttspill.

Fire strake

Etter å overraskene ha slått ut tabelltoer Lørenskog i den sjuende og avgjørende kvartfinalen for snart to uker siden, tok laget også ledelsen 1-0 i kamper da de vant den første semifinalen i Askerhallen forrige helg. Men, etter det tok det slutt. Frisk Asker har nå vunnet fire strake semifinaler og møter dermed Stavanger Oilers i finalespillet som starter neste uke.

Resultatet i kveldens kamp i Askerhallen ble til slutt 5-1 til hjemmelaget. Wehn noterte seg verken for scoring eller assist, men tilbragte to minutter i fryseboksen for hooking i første periode.

Rekordår

Til tross for kveldens nederlag, kan likevel Wehn og Lillehammer se tilbake på en sesong langt over forventning, der Hølondingen også slo sin tre år gamle målrekord for klubben tidligere i vinter.

Wehn har ikke kontrakt med Lillehammer neste sesong, men har tidligere uttalt til Trønderbladet at han ønsker å fortsette i Mjøs-klubben og at det skal mye til for at han skal flytte på seg nå.