Melhus Fotball kastet glans over seg selv med et flott kick-off torsdag kveld. Der ble det også klart hvilke aktører som nå går inn som hovedsponsor.

Eiendomsmegler 1 og Sparebanken 1 går inn som hovedsponsor for Melhus fra og med inneværende sesong. Førstnevnte tar også over stadionnavnet til Gruva, som nå døpes til Eiendomsmegler 1 Gruva.

Det avslørte styreleder Øyvind Haugen fra Melhus Fotball på torsdagens kick-off, der Melhus Fotball inviterte bygdas fotballfamilie til fest for å sparke igang sesongen 2017. Der kom også banksjef Karl Reinert Halsen, som fornøyd kunngjorde at de går inn med midler i klubben.

Les også: Melhus skal ha glamorøst kick-off

- Vi e kjempestolt, gjentok Halsen og spilte dermed på klubbens relativt nye slagord «Æ e stolt», som har bidratt til å løfte klubben opp fra skyggene igjen. Med et A-lag nærmest fortapt i 5.divisjon, ble det ny giv og et lys i enden av tunnellen med opprykk i fjor høst, mens Melhus Cup fortsetter å slå egne rekorder.

Ikke spesielt beskjedent til 4.divisjon å være, men med full av kjærlighet for egen klubb, ble det salg av supporterutstyr, signeringer av drakter og presentasjon av A-laget, mens barna fikk være med å feire torsdag kveld.. Melhus Fotball er først og fremst en breddeklubb med en god del yngresspillere og en god håndfull unge og håpefulle fikk komme opp på scenen til toner fra lagets egen sang - «Æ e stolt».

I tillegg imponerte bandet «Way to go» med to coverlåter, mens «Melhus Onstage» underholdte publikum med dans.