Femte strake seier for Ragnhild Bjørnbeth

Slett ikke dagligdags at en kusk tar fem seirer på rad med samme hest.

Ragnhild Bjørnbeth og Federal Crown passerte målstreken først for femte gang på Leangen mandag. Det har skjedd før at en kusk tar fem seirer på rad med samme hest, men det er ikke dagligdags. Ikke har det skjedd over lang tid heller, i og med at den første seieren med Kyrksæterøra-traveren kom i slutten av oktober.

– Ble hesten omsider kjørt i bunn?

– Nei, ikke i dag heller, smilte en tilfreds kusk, som tilføyde at ingen vet hvor god denne seksåringen egentlig er.

– Han bestemmer tempoet litt sjøl, men hadde det kommet noen, hadde han svart, mente Bjørnbeth, som dermed la for dagen at hun har lært hesten å kjenne. Det er nesten unødvendig å melde at ekvipasjen ledet fra start til mål. Bestbyarsenal og Magne Olsen prøvde å stille et spørsmål, men det var lenge før oppløpet. Der kom det i alle fall ingen, og seiersrekka behøver slett ikke stoppe her.

Thomas Mjøen fortsetter seierssankingen i 2017. Med Alsaker Elfax, som har adresse Fannrem, har han hatt en pangstart på sesongen. På mindre enn en måned seiret amatøren for tredje gang med niåringen.

Flere av de antatt hardeste opponentene galopperte, også den nærmeste på oppløpet, Eidshaugdjerven. Dermed ble seieren enkel, med minst 20 meter tilbake til andrehesten.

– Dette var veldig bra, den skvatt bare unna og hadde masse krefter igjen, meddelte Mjøen, som med dette tok den niende seieren på 37 starter i år.

Olav Aune i Hovin har en sterk traver i Bruno Marsh. På fire starter så langt i år ble det seier nummer tre for kusk Atle Solhus. Det ble en ganske tøff innledning før fireåringen kunne overta teten fra Emilsboy før den andre svingen. Etter ytterligere et par trykker ble det likevel en grei seier foran en godt avsluttende Donna B.R. og Arve Sjoner. En prestasjon av det sterke slaget.

Mer å lese på Trønderbladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Ingrid Lorvik kjørte godt i Tyskland

Ingrid Lorvik er ferdig med en tøff periode med 12 konkurranser på 14 dager. Nå satser hun mot VM i september.

Storkoser seg i Göteborg

Gauldal har i år med fire lag på Gothia Cup i Göteborg.

Tre til Melhus på Leangen

Thomas Mjøen, Bjørn Garberg og Arve Sjoner tok hver sin seier på mandagstravet.

Ferie for breddefotballen

En høstsesong full av spenning i vente.

Dårlig dag for Berntsen

Selv om det aller meste gikk galt for Åge Berntsen under EM i styrkeløft for veteraner, var han svært nær å ta gullet i den ene øvelsen.