I tillegg blir det altså presentasjon av ny hovedsponsor og stemning i form av band (Way to Go) og dans (Melhus OnStage).

- Dette er et fellesprosjekt som vi har jobbet med i flere år. Egentlig startet det med "ÆESTOLT"-prosjektet vårt fra to-tre år tilbake, sier styremedlem Tormod Leithe.

Se video av innspillingen av Melhus' klubbsang

Han har vært med i Melhus Fotball i en årrekke, både som styremedlem og fotballpappa. Oslo-mannen har bodd i bygda i 17 år og bidrar med sin kompetanse innenfor kommunikasjon og design for fotballen nå.

Endelig mange profiler

ÆESTOLT-prosjektet er mer enn bare en emneknagg og en supportersang i Gruva. Leithe tror det har vært viktig for klubben, som bare for tre år siden kanskje hadde sin mørkeste sesong i klubbens 107 år lange historie. Laget var ikke i nærheten av opprykk fra 5. divisjon – nå har laget nok profiler til å kjempe om opprykk til 3. divisjon.

- Klubben trengte noe å samle seg rundt og det er et spennende prosjekt. Klubben følger veivisere, så gjelder det å putte på verdi i form av en måte å snakke på. Både de yngste spillerne og de eldste supporterne skal skjønne at det å være stolt, er en fin ting, sier Leithe.

Nå er klubben – og bygda – samlet om klubben som i fjor høst viste at de ikke lenger vil forbindes med norsk 5. divisjon. Ved å vinne serie, sluttspill, opprykkskamp og OBOS-cup tok de både opprykket og en historisk trippel. Sånn sett en bedre sesong enn selveste Rosenborg ...

- Nå smeller det

Konsert og kick-off er glamorøst for en 4.-divisjonsklubb, men tegner et lite bilde av at Melhus ikke lenger skal ha sliteseiere mot Sokna og tape klart hjemme mot Brekken.

- Klubben har en lang historie, men på torsdag smeller det, smiler Leithe.