Støren har hatt for vane å gjøre sine saker veldig bra i Gauldalscupen, som arrangeres inne i Størenhallen i midten av februar hvert år. Etter å ha karret seg videre fra gruppespillet tidligere på dagen med seier over Rennebu 2, uavgjort mot Gauldal 2 og tap mot Sokna, hadde laget få problemer med å feie Støren/Sokna jr. (7-1) og Gauldal 2 (5-3) av parketten i henholdsvis kvart- og semifinalen på veien mot lørdagens finale.

Der møtte de imidlertid overmakten i Rennebu, som på sin side tok sin første seier i turneringen som må vinnes tre ganger før man får pokalen til odel og eie.

En tett og spennende finale endte til slutt målløst etter 19 minutter, før Rennebu avgjorde til sin fordel tidlig i ekstraomgangene.

Fornøyd cupgeneral

Cupgeneral Oddleif Almås har vært med på å arrangere Gauldalscupen i en årrekke, og var sin vane tro svært tilfreds med lørdagens arrangement.

– Alt har gått etter planen, så vi har ingenting å klage på, sier Almås til Trønderbladet.

– Vi holder oss innenfor skjemaet og er i rute tidsmessig, berømmer han.

Solid overskudd

Almås regner med arrangørklubben Singsås sitter igjen med et sted mellom 50 og 60 000 kroner etter årets utgave Gauldalscupen.

– Vi tar 100 kroner inngang begge dager. Da får publikum sett fotball fra morgen til kveld, så vi føler ikke at vi har priset oss ut av markedet når man ser på hvor lite man får en hundrelapp i dag, poengterer han.

Totalt deltok tolv lag på herresiden og ti lag på damesiden.

– De utgiftene vi har er hall-leie og til de seks dommerne som dømmer kampene i løpet av helgen, sier han.

– Jeg vil gi en ekstra honnør til Rennebu 2 som stilte opp på kort varsel i går fredag da Leinstrand 2 dessverre måtte trekke seg fra dagens kamper, avslutter Almås.

Resultater lørdagens sluttspill:

Kvartfinaler:

Melhus - Rennebu 2 2-4

Rennebu 1 - Leinstrand 4-0

Gauldal 2 - Oppdal 3-2

Strøen/Sokna jr. - Støren 1 1-7

Semifinaler:

Rennebu 2 - Rennebu 1 0-7

Gauldal 2 - Støren 1 3-5

Bronsefinale:

Rennebu 2 - Gauldal 2 0-1

Finale:

Rennebu 1 - Støren 1 0-0 (1-0 etter golden goal)

Dameklassen avgjøres i morgen, søndag.

Les mer: Rosenborg-talent må ta pause igjen.