Førstkommende fredag klokka 21 spiller Melhus KM-finale mot Brekken i Abrahallen. Ikke bare handler det om kretsmesterskap og prestisje, men også om en plass i neste års 4. divisjon. Vinner Bergs mannskap den kampen, venter en ren opprykksfinale mot Hitra senere i måneden samme sted. Men allerede søndag kveld, nærmere bestemt klokka 19, venter Rissa i årets finale av Oboscupen.

- Det er lite gunstig for oss. Skulle det bli ekstraomganger og straffesparkkonkurranse, som mot Vinne sist, så er vi antageligvis ikke hjemme før klokka 01 om natta. Det blir kort tid mellom kampene og det jeg liker vi dårlig, sier Berg til Trønderbladet.

- Rissa håper på senkveld

Melhus slo IL Tempo 3–0 i sin semifinale av Oboscupen sist søndag, mens Rissa på sin side vant over 4.-divisjonslaget Fram for godt over to uker tilbake. Det er med andre ord en uthvilt motstander som venter i Abrahallen søndag kveld.

- Rissa sitter nok og håper både på ekstraomganger og straffesparkkonkurranse for vår del mot Brekken fredag slik at de møter et lag med så slitne bein og hoder som mulig. Det er årets siste kamp for dem så de tar nok gjerne senkveld på fredag. Det vil nok øke deres muligheter betraktelig, poengterer Melhus-treneren.

Opprykk er førsteprioritet

Berg er dog klar på at det er fredagens kamp som er viktigst, men ønsker like fullt å stille så slagkraftig som mulig i begge oppgjørene.

- Nå satser vi alt på opprykk til 4. divisjon, så det er klart vi prioriterer Brekken-kampen fredag. Men, på annen side så har vi spilt oss helt fram til finalen av Oboscupen, så det er klart at vi ønsker å vinne den også, understreker han.

Les også: Melhus vant straffedrama

Kapteinen ute

Melhus-treneren må trolig klare seg uten flere sentrale spillere i fredagens viktige kamp og er redd det tette kampprogrammet kan føre til flere fravær når alt nå skal avgjøres.

- Kaptein Martin Nilsen skadet seg i semifinalen mot IL Tempo og mister etter all sannsynlighet helgens kamper. I tillegg er det flere som sliter og er usikre til de kampene, avslutter han.

Les også: Se Melhus juble for seriemesterskapet

Vinner Melhus fredagens oppgjør mot Brekken, venter en ren opprykksfinale mot Hitra i Abrahallen lørdag 12. november.