Fem mål i hver omgang, tabelltopp og en angrepstrio som tidvis lekte med motstanderen. Melhus nyter tilværelsen i 5.-divisjon om dagen.

Det tok sju minutter før vertene fikk hull på byllen lørdag. Derfra og inn var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

- I dag er det ikke mye å sette fingeren på. Jeg er strålende fornøyd med guttas innsats. Vi klarer å holde fokus kampen ut og det er gledelig når vi er såpass mye bedre enn motstanderen, oppsummerer Melhus-trener Jan Ketil Berg etter 10-0 seieren.

Hett brødrepar

Brødrene Samin og Sanjar Meskinyar lå bak det meste av det offensive spillet til Melhus i første omgang med fire scoringer og en rekke sjanser.

- De er gode i dag, skryter trener Berg som i tillegg til sine målscorere skrøt litt ekstra av indreløper Håkon Lund etter kampslutt:

- Ja, jeg synes Håkon er veldig god i dag, gestikulerer Berg mens han roper til seg brødrene Meskinyar:

- Det er gøy å spille sammen i de rollene vi behersker best. Vi trives veldig godt i Melhus begge to og har et godt lag i år, sier lillebror Sanjar (21).

- Vi har bodd på Melhus helt siden vi kom til Norge for 17 år siden og stort sett alltid spilt sammen unntatt den tiden Sanjar var et halvår i Kolstad, forteller storebror Samin (23) som scoret tre mål lørdag og som til tider terroriserte gjestenes bakre firer.

Har ikke gitt opp opprykkshåpet

- Drømmen er å spille Melhus opp i 3.divisjon på sikt, sier lillebror Sanjar (21) vel vitende om at opprykk fra årets 5.divisjon nærmest er en umulighet med det nye seriesystemet som trer i kraft neste sesong.

- Det er et trangt nåløye vi må igjennom, men så lenge det er et lite håp har vi tenkt å gjøre alt vi kan for å klare det, svarer de.

Melhus leder nå 5.-divisjon avdeling 3 tre poeng foran Rissa som riktignok har én kamp mindre spilt. Neste seriekamp for Jan Ketil Bergs mannskap er hjemmekamp mot Fosen torsdag 23. juni. Før den tid venter Oboscup-kamp hjemme mot Byåsen Bredde førstkommende onsdag.

- Oboscupen er ingenting vi prioriterer, men samtidig er det gøy og erfarende å være med. Det er ganske naturlig at flere av de som fikk minimalt med spilletid får sjansen fra start i den kampen, uttaler Berg.

Melhus sine mål ble scoret av Samin Meskinyar (3), Sanjar Meskinyar, Kim Roger Laugsand (straffe), Kristian Eggan, Håkon Lund og Vegard Haugen i tillegg til at gjestene fra Jonsvatnet scoret to selvmål.

Du kan lese mer om kampen, brødrene Meskinyar og utfyllende kampfakta i tirsdagens papirutgave av Trønderbladet.

Petter Borgen fra Melhus i kamp mot en spiller fra Jonsvatnet. Foto: Inge Grytbak
Trener Jan Ketil Berg. Foto: Inge Grytbak
Jubeltrio med børdrene Meskinyar og Laugsand. Foto: Inge Grytbak