En av spillerne er Michael Aamot (17) fra Støren, som tidligere har spilt for Støren SK.

– Det ble ikke juniorlag på Støren, og det er bra at Gauldal fotballklubb har fått til fotballag for G19, sier Aamot.

17-åringen har spilt fotball i 11 år, og han gleder seg til å spille for den nye klubben.

– Jeg kjenner mange av spillerne i klubben. Drakten er veldig fin og den er super, sier Aamot.

Les også: Tror Gaula FK blir en realitet

Les også: Gamle rivaler og gode kamerater

Nystiftet

Gauldal fotballklubb ble stiftet 15. oktober i fjor etter at tre fotballklubber gikk sammen. Ifølge leder Arild Borren var fotballkretsen pådriver for å få til et samarbeidslag, og arbeidet for å få dannet den nye klubben startet høsten 2014. Klubben har 33 lag fra åtte år til senior, og skal arrangere flere cuper.

Den nye klubben har arbeidet for å få tak i sponsorer, og sist fredag kunne leder Borren opplyse at klubben har inngått treårig samarbeidsavtale med Melhusbanken, Heimdal Eiendomsmegling og Nardo Bil. Hva avtalen går ut på i kronemessig beløp, ønsker verken klubben eller sponsorene å uttale seg om.

Stor betydning

– Avtalene vi har fått, betyr veldig mye for fotballklubben. Det var viktig å få på plass samarbeidspartnere. Vi står for de samme verdiene som samarbeidspartnere, og vi ønsker som dem å være lokale. Sponsorene er viktige bidragsytere for å sikre et godt tilbud til barn og unge, sier Borren som leder Gauldal fotballklubb.

Banksjef Ragnar Torland i Melhusbanken er tilfreds med å kunne gi støtte til en fotballklubb i oppstartsfasen og løpende underveis.

– Det er viktig for oss å være synlig i hele kommunen, og vi har en god del kunder oppover dalen. Støtten fra oss går til et samfunnsnyttig formål. Det viktigste er at ungene har et godt fotballmiljø, sier Torland.

Nardo Bil trår også til som sponsor, og produktansvarlig Erik Volden ser avtalen som en mulig for bedriften til å bidra og markedsføre seg lokalt.

– Vi har en følelse av at seriøse folk står bak klubben og bak de andre sponsorbidragene, sier Volden.