Det ble ingen lokale triumfer innenfor V75-spillet på Leangen lørdag, men i det innledende løpet, som gikk utenfor både V75 og V5, viste Arve Sjoner fram en sprudlende opplagt Aron Marsh. Forhåndsfavoritten er hjemmehørende på Hovin hos Olav Aune.

Trippelobjekt

Øyensynlig gjør treneren en utmerket jobb med hesten sin. Aron Marsh har ikke vært utenfor trippelen siden juli i fjor, og var gjort til et meget klart førstevalg av spillerne.

Sjoner hadde da også en lett styring. Aron Marsh tok enkelt teten fra innersporets Orions Briana, og derfra og inn ble løpet en heller uspennende affære sånn sett. Det var nok verken trener, kusk eller favorittspillere lei seg for. Seieren var karrierens andre for Hovin-traveren sin del, og kan bli spennende å følge i fortsettelsen.

Tilbake på topp

Hadde det ikke vært for at Magne Olsen-trente Wika Lendalund galopperte bak bilen i sin siste start, ville hesten ha stått med fire strake seirer og dermed vært på vei mot stolpe i programmet for kusk Bjørn Garberg.

Ekvipasjen var ikke favoritt, det stemplet var tildelt Mr. Enough og Eirik Høitomt. Wika Lendalund brukte sta rtsiden og svingen på å ta teten fra Kalimera One og Ragnhild Bjørnbeth. Så kom Mr. Enough i ekspressfart og overtok ledelsen. Høitomt ledet til et stykke inn på oppløpet, da hadde Mr. Enough gjort sitt. Olsen-traveren koblet greit grepet, samtidig som den holdt unna for Kalland Scofield og Arve Sjoner som nærmet seg.

Med Bjørn Garberg i sulkyen er Wika Lendalund ubeseiret. Feilfritt kan det vanke flere seirer.