Ett minutt før full tid reddet nemlig Eva Hagen et straffekast fra Stjørdal, som ble stående som matchavgjørende da de hvitkledde til slutt kunne feire en meget viktig og imponerende 24-23-seier på hjemmebane.

På egen parkett ble laget til tider kontret i senk før pause, og gjestene fra Nord-Trøndelag fikk en liten luke. Etter å ha stengt luken og gått til pause med 13-14, spilte hjemmelaget jevnt med stjørdalingene etter hvilen og kunne til slutt fullføre comebacket med lagets sjette topoenger på ni forsøk.

Laget har nå vunnet fire av sine fem siste kamper og ligger foreløpig fire poeng bak serielder Vikvarvet/Selbu, som har vunnet alle kampene sine og i tillegg har en kamp til gode på Melhus/Gimse.

Til helga venter en ny kamp for M/G-jentene på motsatt halvdel av tabellen, når de drar til Bjugn for å møte jumbolaget Bjugn/Ørland. De har tapt alle åtte kampene sine så langt denne sesongen.